Het succes van Joey

Met lang praten over zijn verleden waarin veel verkeerd liep, startte het traject van Joey op 31 mei 2017. Zijn geest wilde wel maar zijn lichaam liet het steeds afweten. Samen zochten we uit wat hij niet alleen wil, maar ook kan. Voor Joey was dat iets met fietsen. De technische kennis hiervoor heeft hij zeker.

Bij Tilburg fietsen vonden we een werkervaringsplaats voor Joey. Hier kan hij de kneepjes van het vak leren. Ook vonden we een passende BBL-opleiding. De toelatingstest haalde hij met vlag en wimpel. Dit voelde als een overwinning voor Joey!

Daarna ging alles in sneltreinvaart en werd er al per 1 september 2017 een proefplaatsing ingezet met zicht op een contract voor 32 uur per 1 november 2017.

De opleidingskosten kan Joey niet dragen, maar na veel over en weer bellen met werkgever, school, UWV en onze eigen organisatie, weten we hier een mouw aan te passen en krijgt Joey op school zelfs extra ondersteuning wegens zijn beperkingen.

Joey is erg tevreden met zijn Werkfit-traject en doet zijn uiterste best om het tot een succes te maken. Wij twijfelen daar niet aan!

Joey heeft veel gedaan om aan werk te komen, maar viel door beperkingen uit. Op zijn verzoek volgt hij nu een Werkfit-traject bij Calder Werkt.