Voor werknemers

Calder Werkt helpt je bij je loopbaan. Wij kennen de arbeidsmarkt goed en zijn deskundig in loopbaancoaching, re-integratie, loopbaan APK's, tweede spoortrajecten, jobcoaching, lerend werken en detachering.

Werknemers Pagina

Onze medewerkers ondersteunen mensen bij het uitzoeken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Om het werk te vinden dat bij ze past en om dat werk ook te behouden.

Wij werken voor diverse doelgroepen: werkenden en werkzoekenden, jongeren en  55plussers, arbeidsgehandicapten en statushouders. Kortom: we zijn er voor iedereen en dus ook voor jou!

Ons uitgangspunt daarbij is altijd om te kijken naar wat jij wél kan en waar je kansen liggen. Jouw talent, interesses en motivatie vormen de kracht om te komen waar je wilt en wij kunnen je daarin de weg wijzen.

Meer weten of wil je informatie van ons ontvangen?

Neem contact op 

Waarom Calder Werkt?

  • Jouw groei en toekomstplannen staan centraal.
  • Open en respectvolle begeleiding; we doen het samen.
  • Concrete en realistische c.q. haalbare adviezen.
  • Inzet van gevalideerd onderzoekinstrumentarium.
  • Wij beschikken over een groot werkgeversnetwerk.

Defensie - tweede spoortraject
15 (1)

Het Ministerie van Defensie en Calder Werkt ondersteunen militairen en andere defensiemedewerkers bij het vinden van een nieuwe baan in een tweede spoortraject Dit doen we als je om wat voor reden dan ook niet meer in staat bent om het Nederlandse leger te dienen. Gelukkig zijn er buiten het leger ook nog heel veel mogelijkheden voor jou om je kwaliteiten en talenten in te zetten. De loopbaanadviseurs van Calder Werkt begeleiden je daarbij.

Van uitkering naar werk
Operations Departmental Manager

Als je een uitkering hebt vanuit het UWV dan is het belangrijk om weer snel een baan te vinden, zodat je financieel weer op je eigen benen kunt staan. De coaches van Calder Werkt gaan daarom samen met jou op zoek naar de kortste weg naar werk.

Loopbaancoaching
Depositphotos 314623102 L (2)

Wil je binnen je eigen vakgebied blijven werken en je verder ontwikkelen? Of heb je juist de ambitie om in een andere sector aan de slag te gaan? Heb je om- of bijscholing nodig voor je toekomstplannen? Waar ligt je kracht, waar krijg je energie van en waar liggen jouw kansen? De loopbaanadviseur van Calder Werkt helpt jou alle antwoorden te vinden die je nodig hebt om een mooie toekomst vorm te geven.