Praktijkassessment

Het praktijkassessment is bedoeld om samen met jou goed in te schatten is of, en zo ja, welke re-integratieactiviteiten geschikt zouden zijn voor jou. Het praktijkassessment geeft bijvoorbeeld uitsluitsel op de vraag of uitstroom naar werk tot de mogelijkheden behoort en zo ja, binnen welke termijn.

Blauw 1

Elk mens kan wat, dus jij ook. Alleen is dat genoeg om aan het werk te kunnen in een betaalde baan of heb je extra begeleiding nodig? Zijn er mogelijkheden om jouw vaardigheden en competenties te vergroten? Allemaal vragen waar je antwoord op krijgt als je de volgende onderdelen van het praktijkassessment bij Calder Werkt doorloopt.

Meer weten of wil je informatie van ons ontvangen?

Neem contact op 

WerkCompaz
Brooke Cagle Norsyxmhgpi Unsplash

WerkCompaz is een online instrument dat bestaat uit drie evidence based testen: een competentietest/interessetest, een leefgebiedentest en een quickscan psychische problematiek. Het doel van WerkCompaz is het in beeld brengen van de competenties, interesses en de belemmeringen van de deelnemer.

Vaardighedentoets
Christin Hume Hcfwew744z4 Unsplash (1)

De vaardighedentoets bestaat uit verschillende opdrachten in een praktijksetting. De jobcoach beoordeelt hoe je de opdrachten uitvoert en welke vaardigheden jij daarbij gebruikt.

Werkervaringsplaatsen
Thisisengineering Raeng Veomkbduizs Unsplash

Werkervaringsplaatsen zijn werkplekken waar jij voor een korte periode aan het werk gaat en werkervaring opdoet. In die periode word je ook begeleid door een jobcoach die samen met jou gaat uitzoeken waar jij goed in bent en waar je nog ondersteuning bij nodig hebt.