Werken bij

Calder Werkt aan de inzetbaarheid van mensen op de arbeidsmarkt. Dit doen we voor individuele medewerkers en werkzoekenden als ook in opdracht van werkgevers of uitkeringsinstanties. Bovendien zet Calder Werkt vanuit haar onderwijsspecialist TalentCompaz diagnostiek en expertise in voor scholen en leerlingen.

Blauw 1

Calder Werkt heeft daarvoor alle kennis en deskundigheid in huis: van arbeidsdeskundigen tot psychologen, onderwijskundigen, loopbaanadviseurs, re-integratieadviseurs en jobhunters. Zij vormen de kern van onze organisatie. Hun enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit helpen kandidaten en opdrachtgevers nieuwe wegen en mogelijkheden te ontdekken en kansen te grijpen. Onze medewerkers hebben oog voor de persoonlijke achtergrond en situatie van de kandidaat en zij zijn gefocust op samenwerking en resultaat.

Onze medewerkers vormen een groep heel diverse doeners. Zij houden van aanpakken en werken in een resultaatgerichte omgeving. Zij werken graag met mensen en zijn betrokken. Zij zijn kritisch waar nodig en hebben een open directe manier van communiceren.

Meer weten of wil je informatie van ons ontvangen?

Neem contact op 

Onze vacatures

Loopbaanadviseur regio Noord Holland
Christina Wocintechchat Com Ef7hn40wbaq Unsplash

In deze rol ben je coach, adviseur en trainer. Jij maakt het verschil voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Jouw werk varieert van intensieve re-integratietrajecten tot korte, krachtige loopbaancoaching.

Basisarts Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Almere
Shutterstock 1179334081

Kom jij als Arts ons team versterken op onze nieuwe Calder Werkt locaties in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Almere?

Loonwaardedeskundige | Rotterdam
Docusign 7Rwbsya9rro Unsplash

Calder Werkt is op zoek naar een Loonwaardedeskundige Rotterdam. Wil jij ons team komen versterken?


Jobcoach Zuid-Limburg
Bedrijfsbureau

Kom jij als Jobcoach ons team versterken?

Loopbaanadviseur Zuidoost Brabant 32-40 uur
Christin Hume Hcfwew744z4 Unsplash (1)

Kom jij als Loopbaanadviseur ons team versterken?