Werken bij

Calder Werkt aan de inzetbaarheid van mensen op de arbeidsmarkt. Dit doen we voor individuele medewerkers en werkzoekenden als ook in opdracht van werkgevers of uitkeringsinstanties. Bovendien zet Calder Werkt vanuit haar onderwijsspecialist Aob Compaz diagnostiek en expertise in voor scholen en leerlingen.

Blauw 1

Calder Werkt heeft daarvoor alle kennis en deskundigheid in huis: van arbeidsdeskundigen tot psychologen, onderwijskundigen, loopbaanadviseurs, re-integratieadviseurs en jobhunters. Zij vormen de kern van onze organisatie. Hun enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit helpen kandidaten en opdrachtgevers nieuwe wegen en mogelijkheden te ontdekken en kansen te grijpen. Onze medewerkers hebben oog voor de persoonlijke achtergrond en situatie van de kandidaat en zij zijn gefocust op samenwerking en resultaat.

Onze medewerkers vormen een groep heel diverse doeners. Zij houden van aanpakken en werken in een resultaatgerichte omgeving. Zij werken graag met mensen en zijn betrokken. Zij zijn kritisch waar nodig en hebben een open directe manier van communiceren.

Meer weten of wil je informatie van ons ontvangen?

Neem contact op 

Onze vacatures

Loopbaanadviseur | regio randstad
Linkedin Sales Solutions W3jl3jrepdy Unsplash

Regio randstad (voorkeur Utrecht), 24-32 uur

Binnen Calder Werkt is je werk geen dag hetzelfde! Je werkt met een diverse doelgroep: van hoog opgeleid tot mensen zonder startkwalificaties. 

Loonwaardedeskundige
Mateus Campos Felipe Zd8px974bc8 Unsplash

Den Haag | op ZZP-basis

Calder Werkt voert in opdracht van verschillende gemeenten loonwaardemetingen uit bij werkgevers. 

Re-integratie adviseur
Depositphotos 235264080 Xl 2015

2e en/of 3e spoor

Ben jij die bevlogen en betrokken Re-integratie Adviseur (2e en/of 3e spoor) die zichzelf voortdurend uitdaagt? 

Loopbaanadviseur regio Den Helder
Christina Wocintechchat Com Ef7hn40wbaq Unsplash

In deze rol ben je coach, adviseur en trainer. Jij maakt het verschil voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Jouw werk varieert van intensieve re-integratietrajecten tot korte, krachtige loopbaancoaching.