Voor werkgevers

Calder Werkt ondersteunt werkgevers bij het vitaal houden van medewerkers, het voorkomen van uitval en verzuim en het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van hun mensen. De inzet, capaciteiten, draagkracht en flexibiliteit van medewerkers dragen immers voor een groot deel bij aan het rendement van een onderneming.

Blauw 7

Calder Werkt voor werkgevers

Als werkgever heb je continu te maken met veranderingen op de arbeidsmarkt, toenemende en soms complexe wet- en regelgeving als ook met maatschappelijke ontwikkelingen en verwachtingen.

Waar vind je nog de juiste mensen? Hoe zet je medewerkers zo optimaal mogelijk in? Welke potentie heeft een medewerker om zich te ontwikkelen? Hoe re-integreer je een zieke medewerker of zorg je ervoor dat deze op een verantwoorde manier bij een andere werkgever aan de slag kan? Wat doe je bij boventalligheid? Hoe maak je  jouw organisatie inclusiever?

Zomaar een greep uit de vele vragen waar een werkgever dagelijks mee te maken krijgt. Wanneer je dan behoefte hebt aan extra expertise, kun je bij Calder Werkt terecht. Onze deskundigen hebben alle kennis en ervaring in huis om ondernemers met raad en daad terzijde te staan.

Neem contact op 

Ons aanbod

Re-integratie bij ziekte: tweede spoor
4328284 (1)

Soms kan een zieke medewerker niet meer terugkeren in zijn of haar functie. Als re-integratie bij de eigen werkgever niet lukt, is een werkgever verplicht om de medewerker te helpen bij het vinden van passend werk buiten de organisatie.

Als een medewerker na twee jaar nog ziek is dan volgt een WIA-keuring bij het UWV. Medewerkers die nog arbeidsmogelijkheden hebben komen in aanmerking voor een WGA-uitkering (3e spoor).

Duurzame inzetbaarheid
Foto Website4

Als werkgever wil je gelukkige, gezonde, betrokken en gemotiveerde medewerkers. Dit is goed voor de sfeer en de arbeidsproductiviteit.

Calder Werkt heeft alle expertise in huis om samen met medewerkers te ontdekken wat zij nodig hebben om geïnspireerd hun werk te doen en zich te blijven ontwikkelen.

Inclusief werkgeverschap
Istock 1041156320 1

Inclusief werkgeverschap betekent onder andere dat je als werkgever werkplekken biedt aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze samenleving wordt steeds diverser en  iedereen heeft recht op dezelfde kansen. Calder Werkt ondersteunt werkgevers bij de vormgeving van hun inclusief werkgeverschap.