Naar werk

In een UWV-traject Naar werk ga je met je eigen loopbaanadviseur van Calder Werkt op zoek naar de kortste weg naar werk. De re-integratieactiviteiten waar jij je mee bezig gaat houden zijn in principe individueel en waar passend bij jouw persoons- en zoekprofiel van de klant bieden we ook groepsactiviteiten aan.

Fg43

Samen met jou gaan we in het traject Naar werk op zoek naar een baan die past bij jouw talenten en capaciteiten. Talenten en capaciteiten die we in beeld brengen met diagnostiek op maat. Op basis van de uitkomsten stippel je samen met je loopbaanadviseur het traject uit.

Het traject bestaat uit begeleiding, training en allerhande dynamische activiteiten. Te denken valt aan wandelend coachen, de training Regisseur van je eigen loopbaan, sollicitatietraining & social media, jobclubs, jobhunting en meet & greet met werkgevers.

Ook maken we samen je CV op en bereiden we je sollicitatiegesprekken voor. We brengen samen jouw netwerk in kaart en zetten ook ons eigen uitgebreide werkgeversnetwerk in om jou aan een leuke baan te helpen.

Alle activiteiten zijn bedoeld om jou je eigen kracht te laten aanboren en je te leren hoe jij je competenties en je netwerk effectief in kunt zetten. Zo kun je doelgericht de juiste match vinden tussen wie jij bent, wat je kunt, wat je wilt én een baan.

Meer weten of wil je informatie van ons ontvangen?

Neem contact op