Jobcoaching

Calder Werkt verzorgt voor cliënten van het UWV specifieke trajecten om hen te ondersteunen bij hun terugkeer naar de arbeidsmarkt. Calder Werkt is daarbij altijd op zoek naar de kortste weg naar werk. We realiseren ons daarbij heel goed dat iedereen verschillend is en zorgen ervoor dat jouw traject precies bij jou past.

Jobcoach

Sta jij in het doelgroepregister van UWV , dan val je onder de doelgroep van de banenafspraak De banenafspraak is een afspraak tussen overheid en werkgevers om te zorgen voor meer banen voor mensen met een arbeidsbeperking.

Dat betekent dat er ook extra aandacht is voor het vinden en behouden van een baan voor deze doelgroep. Dat kan namelijk best ingewikkeld zijn. Val jij onder deze doelgroep dan kan een jobcoach van Calder Werkt jou en je leidinggevende ondersteunen bij het starten en behouden van je baan.

De jobcoach is er wanneer jij dit nodig hebt, bijvoorbeeld in de inwerkperiode of als er dingen zijn die op het werk (nog) niet zo goed gaan. Je kan dan denken aan omgaan met collega’s of je leidinggevende, omgaan met werkdruk, werkritme, werk-privé balans. Kortom alles wat te maken heeft met jouw manier van werken. De jobcoach komt je dan op de werkvloer begeleiden.

De jobcoach praat ook met je werkgever of leidinggevende, je collega’s en het UWV. Samen doen we er alles aan dat jij je werk goed kan doen: nu en in de toekomst.

Neem contact met ons op