Loopbaancoaching

Loopbaancoaching gaat over het (opnieuw) ontdekken van de juiste loopbaanrichting voor jou. Dit kan helemaal aan het begin van een carrière bij het maken van een beroepskeuze, maar ook later bij een volgende stap in je carrière, of als je vastloopt in je werk of je hebt nieuwe handvatten nodig na een burn-out.

Blauw 1

De arbeidsmarkt is flink in beweging en het is belangrijk om in deze veranderingen mee te gaan. Wil je binnen je eigen vakgebied blijven werken en je verder ontwikkelen? Of heb je juist de ambitie om in een andere sector aan de slag te gaan? Heb je om- of bijscholing nodig voor je toekomstplannen? Waar ligt je kracht, waar krijg je energie van en waar liggen jouw kansen? Welke werkgevers zijn al heel lang op zoek naar talent dat ze maar niet kunnen vinden?

De loopbaanadviseur van Calder Werkt helpt jou in een traject loopbaancoaching alle antwoorden te vinden die je nodig hebt om je professioneel verder te kunnen ontwikkelen. Onze loopbaanadviseur begeleidt je bij elke stap; van het formuleren tot het realiseren van je doelen. De loopbaanadviseur is daarbij niet bang om je een spiegel voor te houden, zodat je jezelf nog beter leert kennen.Je weet weer wat je wilt, wat je kan en voert de regie over je eigen toekomst. 

Neem contact op 

Waarom Calder Werkt?

  • Jouw groei en toekomstplannen staan centraal.
  • Open en respectvolle begeleiding; we doen het samen.
  • Concrete en realistische c.q. haalbare adviezen.
  • Inzet van gevalideerd onderzoekinstrumentarium.

De loopbaan APK

Een specifiek product binnen onze loopbaancoaching is de loopbaan APK. Een persoonlijke arbeidsmarktcheck waarmee je een frisse blik werpt op jouw professionele loopbaan. De arbeidsmarkt is altijd aan verandering onderhevig, dus is het goed om van tijd tot tijd even stil te staan bij welke kant je op wilt in je werk.

Het ontwikkeladvies van Calder Werkt bestaat uit een ontwikkelassessment (vitaliteit, competenties, veerkracht, werkomstandigheden, werkrelaties, loopbaan- en ontwikkelingsopties) gecombineerd met een aantal persoonlijke gesprekken. Eerst ga je op zoek naar je interesses, je kwaliteiten en competenties. Vervolgens combineer je die om te zien hoe en waar je deze mix van mogelijkheden in kunt zetten voor je loopbaan, waarbij jouw wensen en verwachtingen een centrale rol spelen. 

 

Neem contact op