Kosteloze individuele coaching voor UMC-medewerkers

Heb je behoefte aan meer werkplezier, zoals je dat had aan het begin van je carrière, of wil je een nieuwe richting aan je loopbaan geven maar weet je niet hoe? Calder Werkt helpt je verder!

Jobcoach

Ervaar je uitdagingen zoals regeldruk, onregelmatige werktijden, psychische belasting, of andere moeilijkheden in je werk in de zorgsector? Individuele coaching kan je helpen. Je krijgt antwoorden op je werkgerelateerde vragen, inzicht in je eigen keuzes en een betere werk-privé balans, wat leidt tot meer plezier en energie in je werk.

Deze coaching wordt aangeboden door ervaren psychologen en loopbaanadviseurs van Calder Werkt, die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen in hun werk en loopbaan. Ze passen diverse theorieën, methoden, en interventies toe, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Het coachingstraject begint met een intakegesprek om kennis te maken met je coach en je coachingvraag scherp te stellen. Daarna volgen drie gesprekken gericht op het beantwoorden van je individuele vragen over je werk in de zorg. Het traject is kort maar intensief, en je wordt gevraagd om vooraf een online vragenlijst over Positieve Gezondheid in te vullen, en mogelijk andere vragenlijsten die relevant zijn voor je loopbaan of werk-privé balans.

De invulling van de gesprekken hangt af van je specifieke behoeften, maar de opzet van de coaching heeft een gestructureerde basis die samen met jou wordt vormgegeven.

Aanmelden

Via onderstaande knop kan je je aanmelden voor jouw individuele coachingtraject. Investeer in je eigen ontwikkeling en Calder Werkt helpt je verder in jouw carrière. 

Aanmelden