Ik zoek werk

Jij wilt meedoen, net zoals iedereen. Het gaat ons daarbij om wat je wél kan, om je talenten en motivatie en niet om beperkingen. Werkgevers die jou nodig hebben, moeten je dus weten te vinden. Calder Werkt maakt je zichtbaar voor werkgevers en kijkt samen met jou naar wat jij wil en kan.

Zodra er banen beschikbaar komen bij één van de werkgevers waar wij mee samen werken, gaat Calder Werkt voor jou en de werkgever aan de slag om te kijken of jullie een match zijn. En als jij zelf een specifieke motivatie hebt voor een bepaald beroep, gaan we op zoek naar de perfecte plek. Het is belangrijk je profiel goed bij te houden om je kans op een baan te vergroten. 

Housekeeping assistent Raamsdonksveer

Heb jij wel eens aan een baan gedacht als Housekeeping assistent in Raamsdonksveer? Dan zoekt Calder Werkt jou!

Meer informatie

ANIOS/basisarts, 8-40 uur (ZZP/loondienst)

Voor onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn we op zoek naar een ANIOS/basisarts voor de realisatie van keuringen die (bij voorkeur) ervaring hebben met het realiseren van diagnoses voor cliënten in een uitkeringssituatie.

Meer informatie

Medewerker Informatievoorziening Belastingdienst Breda en Eindhoven

Heb jij wel eens aan een baan bij de belastingdienst gedacht? Dan zoekt Calder Werkt jou! Voor de kantoren in Breda en Eindhoven zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die affiniteit hebben met fiscaliteit

Meer informatie

Loopbaanadviseur Arnhem-Zwolle, 24-40 uur

Voor het werkgebied Arnhem-Zwolle zijn wij vanwege uitbreiding op zoek naar een Loopbaanadviseur, 24-40 uur.

Meer informatie

Loopbaanadviseur Eindhoven-Noord Limburg, 24-40 uur

Voor het werkgebied Eindhoven-Noord Limburg zijn wij vanwege uitbreiding op zoek naar een Loopbaanadviseur, 24-40 uur.

Meer informatie

Loopbaanadviseur Groningen-Friesland-Drenthe, 24-40 uur

Voor het werkgebied Groningen-Friesland-Drenthe zijn wij vanwege uitbreiding op zoek naar een Loopbaanadviseur, 24-40 uur.

Meer informatie

Loopbaanadviseur Randstad, 24-40 uur

Voor de regio Randstad (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) zijn wij vanwege uitbreiding op zoek naar een Loopbaanadviseur, 24-40 uur.

Meer informatie