Ik zoek werk

Jij wilt meedoen, net zoals iedereen. Het gaat ons daarbij om wat je wél kan, om je talenten en motivatie en niet om beperkingen. Werkgevers die jou nodig hebben moeten je dus weten te vinden. Calder Werkt maakt je zichtbaar voor werkgevers en kijkt samen met jou naar wat jij wil en kan.

Zodra er banen beschikbaar komen bij één van de werkgevers waar wij mee samen werken, gaat Calder Werkt voor jou en de werkgever aan de slag om te kijken of jullie een match zijn. En als jij zelf een specifieke motivatie hebt voor een bepaald beroep, gaan we op zoek naar de perfecte plek. Het is belangrijk je profiel goed bij te houden om je kans op een baan te vergroten. 

Ontwikkeladvies 45plus

Een Ontwikkeladvies helpt werkende 45-plussers de regie te nemen en te houden over hun loopbaan. Kom je in aanmerking voor een Ontwikkeladvies 45plus dan krijg je bij ons een ontwikkelassessment en intensieve individuele loopbaancoaching met als resultaat een routekaart om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te gaan.

Meer informatie

Etage Assistent, Administratief

Ben jij de klantgerichte etage-assistent (administratief) die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kopiëren van bestanden
Scannen van teksten
Vernietigen van materiaal
Meer informatie

Etage Assistent, Facilitair

Ben jij een doener met doorzettingsvermogen die behulpzaam en leergierig is? Ben jij de etage-assistent (facilitair) die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Netjes houden van vergaderruimtes
Papier bijvullen
Koffie en thee rondbrengen
Meer informatie

Magazijn medewerker

Ben jij de Medewerker Magazijn die graag de handen uit de mouwen steekt en er voor zorgt dat het magazijn opgeruimd is en goed voorraadbeheer kan doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verhuizingen uitvoeren
Voorraad beheer
Schoonhouden terrein
Meer informatie

Chef werkplaats bandenmonteur

Ben jij de klantgerichte harde werker zonder fysieke beperkingen die enthousiast wordt om met auto’s te werken?

Affiniteit met banden en auto's
Technisch inzicht
Klantcontact
Meer informatie