Ik zoek werk

Jij wilt meedoen, net zoals iedereen. Het gaat ons daarbij om wat je wél kan, om je talenten en motivatie en niet om beperkingen. Werkgevers die jou nodig hebben, moeten je dus weten te vinden. Calder Werkt maakt je zichtbaar voor werkgevers en kijkt samen met jou naar wat jij wil en kan.

Zodra er banen beschikbaar komen bij één van de werkgevers waar wij mee samen werken, gaat Calder Werkt voor jou en de werkgever aan de slag om te kijken of jullie een match zijn. En als jij zelf een specifieke motivatie hebt voor een bepaald beroep, gaan we op zoek naar de perfecte plek. Het is belangrijk je profiel goed bij te houden om je kans op een baan te vergroten. 

Administratief Medewerker Belastingdienst Rotterdam

Heb jij wel eens aan een baan bij de Belastingdienst gedacht? Dan zoekt Calder Werkt jou!

Meer informatie

Begeleider Onderhoudshoudswerkzaamheden

Heb jij wel eens aan een baan bij Justitie in de regio Helmond - Venlo gedacht? Dan zoekt Calder Werkt jou!

Meer informatie

Financieel Adviseur Particulieren Bank Rotterdam

Heb jij wel eens aan een baan bij een bank gedacht? Dan zoekt Calder Werkt jou! Voor een grote bank in Nederland zijn wij op zoek naar kandidaten die graag aan het werk willen als Financieel Adviseur Particulieren.

Meer informatie

Medewerker Begeleiding Bouw Den Haag Scheveningen

Heb jij wel eens aan een baan bij Justitie gedacht? Dan zoekt Calder Werkt jou! Voor de sector Gevangeniswezen in Scheveningen zijn wij op zoek naar een Medewerker Begeleiding Bouw.

Meer informatie