Ik zoek werk

Jij wilt meedoen, net zoals iedereen. Het gaat ons daarbij om wat je wél kan, om je talenten en motivatie en niet om beperkingen. Werkgevers die jou nodig hebben moeten je dus weten te vinden. Calder Werkt maakt je zichtbaar voor werkgevers en kijkt samen met jou naar wat jij wil en kan.

Zodra er banen beschikbaar komen bij één van de werkgevers waar wij mee samen werken, gaat Calder Werkt voor jou en de werkgever aan de slag om te kijken of jullie een match zijn. En als jij zelf een specifieke motivatie hebt voor een bepaald beroep, gaan we op zoek naar de perfecte plek. Het is belangrijk je profiel goed bij te houden om je kans op een baan te vergroten. 

Vacatures in het Doelgroepregister

Hieronder vind je vacatures voor functies die in het kader van de Participatiewet beschikbaar zijn gesteld. We nodigen juist daarom kandidaten die binnen het Doelgroepregister vallen uit om te solliciteren. 

Etage Assistent, Administratief

Ben jij de klantgerichte etage-assistent (administratief) die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kopiëren van bestanden
Scannen van teksten
Vernietigen van materiaal
Meer informatie

Etage Assistent, Facilitair

Ben jij een doener met doorzettingsvermogen die behulpzaam en leergierig is? Ben jij de etage-assistent (facilitair) die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Netjes houden van vergaderruimtes
Papier bijvullen
Koffie en thee rondbrengen
Meer informatie

Magazijn medewerker

Ben jij de Medewerker Magazijn die graag de handen uit de mouwen steekt en er voor zorgt dat het magazijn opgeruimd is en goed voorraadbeheer kan doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verhuizingen uitvoeren
Voorraad beheer
Schoonhouden terrein
Meer informatie