Ik zoek werk

Jij wilt meedoen, net zoals iedereen. Het gaat ons daarbij om wat je wél kan, om je talenten en motivatie en niet om beperkingen. Werkgevers die jou nodig hebben moeten je dus weten te vinden. Calder Werkt maakt je zichtbaar voor werkgevers en kijkt samen met jou naar wat jij wil en kan.

Zodra er banen beschikbaar komen bij één van de werkgevers waar wij mee samen werken, gaat Calder Werkt voor jou en de werkgever aan de slag om te kijken of jullie een match zijn. En als jij zelf een specifieke motivatie hebt voor een bepaald beroep, gaan we op zoek naar de perfecte plek. Het is belangrijk je profiel goed bij te houden om je kans op een baan te vergroten. 

Jobcoach 32-40 uur (heel Limburg)

Voel jij je als Jobcoach als een vis in het water binnen het sociaal domein?

Meer informatie

Medewerker Incasso Bank (Eindhoven)

Heb jij wel eens aan een baan bij een bank gedacht? Dan zoekt Calder Werkt jou! Voor een grote bank in Nederland zijn wij op zoek naar kandidaten die graag aan het werk willen als Medewerker Incasso.

Meer informatie

Medewerker Intake & Rebuttable Bank (Eindhoven)

Heb jij wel eens aan een baan bij een bank gedacht? Dan zoekt Calder Werkt jou! Voor een grote bank in Nederland zijn wij op zoek naar kandidaten die graag aan het werk willen als Medewerker Intake & Rebuttable.

Meer informatie